Καταγγελία για μόλυνση διασώστη από το νερό στην Καρδίτσα – «Έβγαλε εξανθήματα στο σώμα»

687

Η καταγγελία γυναίκας στην Καρδίτσα προκαλεί αντιδράσεις αλλά και φόβο στην Μαραθέα. Όπως είπε ένας από τους διασώστες έβγαλε εξανθήματα, πιθανότατα από το μολυσμένο νερό της περιοχής…

Το χάος στην Καρδίτσα συνεχίζεται με τους πλημμυροπαθείς που σώθηκαν να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Δεν είναι όπως φαίνεται μόνο οι ζημιές. Το νερό που τους κατέστρεψε είναι μολυσμένο και οι κίνδυνοι είναι πολλοί και σημαντικοί για τη δημόσια υγεία. Σε αυτό το πλαίσιο έρχεται η καταγγελία γυναίκας, για έναν δικό της άνθρωπο, που όπως λέει μολύνθηκε από τα μολυσμένα νερά. Έβγαλε όπως έκανε γνωστό εξανθήματα στο σώμα και μετά από επίσκεψη σε γιατρό, παίρνει αντιβίωση για να συνέλθει.

Μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση έκανε στο Action24 κάτοικος της Μαραθέας στην Καρδίτσα, η οποία τόνισε ότι ο αδερφός του κουμπάρου της μολύνθηκε από το νερό.

Όπως είπε ο αδερφός του κουμπάρου της – από την πρώτη στιγμή του εφιάλτη που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel – προσπαθεί να βοηθήσει και από τα νερά έχει βγάλει εξανθήματα. «Παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για να προσθέσει:

«Είχε κάποια φαγούρα, στην αρχή δεν το γνώριζε και μετά πήγε στον γιατρό και του έδωσε αντιβίωση. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά λογικά είναι από τα νερά».

Η ίδια ανέφερε ότι η κατάσταση στη Μαραθέα είναι ένα δράμα. «Δεν ανοίγουν τις πόρτες για να φύγει το νερό. Στη Μαραθέα είναι στάσιμο το νερό και δεν φεύγει». Δείτε παρακάτω την καταγγελία…

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ