Κορωνοϊός: Βολιώτες αρνητές στην πρώτη γραμμή της μάχης – Οι μισοί εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο δεν εμβολιάστηκαν!

117

Αρνητές του κορωνοϊού ή φοβισμένοι για ό,τι πιο σύγχρονο έχει παράξει. ιατρική επιστήμη; Ερωτηματικά προκαλεί η στάση μίας μεγάλης μερίδας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Βόλου, αφού μέχρι σήμερα, κι ενώ η διαδικασία του εμβολιασμού συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, επέλεξαν να μην εμβολιαστούν!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, το 80% του ιατρικού προσωπικού του “Αχιλλοπουλείου” έχει ήδη εμβολιαστεί, προκειμένου να είναι θωρακισμένο για το τρίτο κύμα της πανδημίας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Το ίδιο ισχύει και για το νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο ήδη έχει κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Στην αντίπερα όχθη, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο σε ποσοστό 50%! Γιατροί και ειδικοί διαβεβαιώνουν οτι το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές και πρόκειται για το μοναδικό “όπλο” για να αντιμετωπίσει κανείς την πανδημία. Η χαλαρότητα των μισών εργαζομένων πάντως, ανησυχεί ιδιαίτερα τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς οι ανεμβολιάστοι αποτελούν μία κινητή υγειονομική βόμβα εντός του Νοσοκομείου!

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here