Μαγνησία: Έριξε οξύ σε δέκα αυτοκίνητα για να εκδικηθεί τον φίλο του!

126

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που … τρώγεται κρύο, όπως στην περίπτωση ενός 55χρονου, που είχε διαφορές με φίλο και συμμαθητή του σε νησί των Σποράδων και για να τον εκδικηθεί, έριξε οξύ σε 10 αυτοκίνητα εταιρίες ενοικιάσεων που είχε, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε φυλάκισης 4 ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Ο 55χρονος κρίθηκε ένοχος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, λόγω επεισοδίου που έγινε σε νησί των Σποράδων στις 9 Σεπτεμβρίου 2020.
Μηνυτής και κατηγορούμενος ήταν συμμαθητές από το Δημοτικό Σχολείο είχαν οικογενειακές σχέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε βάλει σε οικόπεδο του μηνυτή, σε νησί των Σποράδων, με τη συγκατάθεσή του ένα άλογο και ένα κοντέινερ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κάποια στιγμή, πήγε ένα τρίτο άτομο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου το κοντέινερ, εκείνος το έδωσε, χωρίς να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη. Όταν ο 55χρονος κατηγορούμενος πήγε στο οικόπεδο να φροντίσει το άλογο, είδε ότι το κοντέινερ έλειπε, ρώτησε τον φίλο του τι έγινε, εκείνος του είπε ότι το έδωσε σε άλλο άτομο, μάλωσαν και όταν ο πρώτος του ζήτησε πίσω, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου του ζήτησε 200 € για τη μεταφορά του μεγάλου μεταλλικού κιβωτίου!
Τότε ο κατηγορούμενος έφυγε από το οικόπεδο θυμωμένος, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου 2020, πήγε στην εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είχε ο φίλος του και ιδιοκτήτης του οικοπέδου και έριξε οξύ, σε 10 αυτοκίνητα (!), προκαλώντας ζημιά πολλών χιλιάδων Ευρώ.
Μάλιστα το αστικό Δικαστήριο που έγινε για την υπόθεση, επιδίκασε κατά του κατηγορούμενου ζημιά 38.000 €…

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ