Μαρτύριο και άγριο ξύλο για ηλικιωμένο Βολιώτη – Τον δέρνει η αλκοολική Ουκρανή σύντροφός του

314

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες μία 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλου και φθορά ξένης περιουσίας. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, η αλλοδαπή γνωρίστηκε μέσω σελίδας στο διαδίκτυο με 74χρονο Βολιώτη και τα τελευταία χρόνια ζούνε μαζί στο σπίτι του στην Αγριά, ενώ έχει φέρει μαζί της και το 18χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει το θύμα, η Ουκρανή που παραιτήθηκε από το Δημόσιο που εργαζόταν ως μηχανικός στη χώρα της, ήρθε στην Ελλάδα, ενώ ο 74χρονος της υποσχέθηκε να της αποκαταστήσει οικονομικά. Όμως, εκείνη είναι αλκοολική με αποτέλεσμα να ξεσπά συχνά τόσο κατά του παιδιού της, όσο και κατά του άτυχου άνδρα!

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έδειρε το παιδί της και όταν ο ηλικιωμένος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, του έριξε μπουνιές! Μάλιστα, τον απειλεί πως αν τη χωρίσει, θα τον σκοτώσει!

Μη αντέχοντας το μαρτύριο που περνά ο άτυχος Βολιώτης αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα κρατείται, της διορίστηκε δικηγόρος από τον κατάλογο, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει κάποιον και θα παραμείνει στο κρατητήριο έως σήμερα που θα εκδικαστεί το Αυτόφωρο.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ