Μετά από μήνυση ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες για τον 49χρονο στον Πτελεό

209

Ξεκίνησαν ξανά χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου από την Τρίτη 23 Απριλίου, Γιάννη Καραμπάτση, στην περιοχή του Πτελεού, στις οποίες συμμετέχει και η Λέσχη Εδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, μετά από αίτημα του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού.
Όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή ο αντιπρόεδρος της ΛΕΔ Βασίλης Ηλιόπουλος, μετά τις έρευνες που έγιναν αρχικά και σταμάτησαν, γιατί υπάρχει ένα χρονικό όριο, συγγενείς και φίλοι του 49χρονου ζήτησαν από τη Λέσχη να γίνουν κάποιες έρευνες στην περιοχή, που όμως δεν ανταποκρίθηκε, γιατί οι έρευνες ξεκινούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν υπήρχε ενημέρωση.

«Το μεσημέρι της Κυριακής είχαμε ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ότι θα ξεκινήσουν από χθες το πρωί ξανά οι έρευνες, γιατί απ’ ότι καταλάβαμε έγινε μήνυση και υπήρχαν νέα στοιχεία, χωρίς να καταδείχνει το σημείο ή τον τόπο που θα μπορούσε να βρεθεί το άτομο αυτό και από χθες το πρωί συμμετείχε και η ΛΕΔ με ομάδα και διασωστικό όχημα στις έρευνες», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.
Ο ίδιος είπε ότι από την Αστυνομία δόθηκε ένας τομέας ευθύνης που έπρεπε να ψάξουν οι εθελοντές όλη την ημέρα, οπουδήποτε έβρισκαν κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να έχει σχέση με την υπόθεση, φωτογραφίζοντας και έστελναν στοιχεία στην Αστυνομία.

Ο κ. Ηλιόπουλος επισήμανε ότι από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάτι ουσιώδες για την υπόθεση, οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, ενώ δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, γιατί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως ακούγεται, προφανώς η σορός δεν θα εντοπιστεί στην περιοχή, ενώ αν υπάρχει εκδοχή ότι για κάποιο λόγο ο 49χρονος έφυγε από την περιοχή θα βρίσκεται αλλού, ενδεχόμενο που ευχήθηκε να ισχύει και να είναι καλά.
«Εμείς δεν έχουμε άλλα στοιχεία, είναι θέμα Αστυνομίας και εισαγγελικής αρχής, επικουρικά ψάχνουμε τα σημεία που μας υποδεικνύουν και συνεχίζουμε», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΛΕΔ.

Ο ίδιος είπε ότι κάθε έρευνα είναι διαφορετική, πάντα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία και εκδοχές, υπάρχουν εξαφανίσεις που αν και πέρασε παραπάνω από χρόνος ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία και μάλιστα εντός της πόλης του Βόλου, ενώ βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα δεν εντοπίστηκε άνθρωπος, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν σταματήσει, καθώς από ένα σημείο και μετά θεωρείται ότι δεν υπάρχει ελπίδα ζωής εάν έχει γίνει κάτι κακό.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ