Νέα ιστοσελίδα για την πρόγνωση του καιρού στη Θεσσαλία με 7 καιρικές κάμερες

327

Ένα νέο σαιτ για την πρόβλεψη του καιρού στη Λάρισα αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και τις Σποράδες δημιουργήθηκε από τον Πάνο Αρχοντή, Ερασιτέχνη – Μετεωρολόγο – Προγνώστη. Η νέα ιστοσελίδα meteo-thessalia.gr έχει 8 καιρικές κάμερες από διάφορα σημεία στο νομό απ’ όπου μπορεί κάποιος να πρακολουθήσει Live, αλλά και 4 Μετεωρολογικοί Σταθμοί.

Δείτε την αάρτηση του Πάνου Αρχοντή στο Facebook:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την λειτουργία του νέου μου site www.meteo-thessalia.gr
Το blog μου που δούλευε ανελλιπώς εδώ και δέκα χρόνια σήμερα έπαψε να εκπέμπει και στην θέση του δημιουργήθηκε ένα μεγάλο site μέσα στο οποίο θα βρίσκετε πλέον τις προγνώσεις μου.
Επίσης στο νέο site υπάρχουν οι καιρικές κάμερες Αγιάς,Πολυδενδρίου Αγιάς,Σπηλιάς,Ανατολής Αγιάς,Μητρόπολης Λαρίσης και Χαραυγής Λάρισας όπως επίσης και οι Μετεωρολογικοί σταθμοί Αγιάς,Ανατολής Αγιάς (Μοναστήρι Προδρόμου) και Χαραυγής Λάρισας,ενώ σύντομα θα προστεθεί και ο μετεωρολογικός σταθμός Σωτηρίτσας στα παράλια Λάρισας.
Στο νέο site αναμένεται να υπάρξουν συνεργασίες με νέους ανθρώπους που πάθος τους είναι η Μετεωρολογία και που θα σας τους ανακοινώσω το επόμενο διάστημα.
Επίσης αναμένονται σύντομα τοποθετήσεις καιρικών καμερών σε καίρια σημεία της Θεσσαλίας μας με στόχο την σωστή μετεωρολογική κάλυψη της περιφέρειας!
Αποθηκεύστε το νέο site meteo-thessalia.gr καθώς απο εκεί πλέον θα βλέπετε ζωντανή εικόνα απο τις καιρικές κάμερες και τους μετεωρολογικούς σταθμούς που έχω επιμεληθεί,καθώς επίσης απο το νεο site πλέον θα διαβάζετε τις προγνώσεις μου,τα άρθρα και πολλά άλλα!
Το πρώτο καιρικό site της Θεσσαλίας είναι γεγονός!
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!
Συνεχίζουμε δυνατά την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας!

MΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ-ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here