Πατέρας 8χρονης από το Βελεστίνο: Προσευχηθείτε όλοι μαζί για τη Θωμαή

286

Να ενώσουμε όλοι μαζί τις προσευχές μας για την 8χρονη Θωμαή από το Βελεστίνο, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της, ζητά ο πατέρας της.

Η μικρή μαθήτρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από αλλεργικό σοκ που υπέστη προχθές, μετά από την κατανάλωση γλυκού στο σχολείο της.

Στο Νοσοκομείο βρίσκεται, στο πλευρό των γονιών της Θωμαής, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στιγμές αγωνίας έξω από την ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής, όπου βρίσκομαι, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης της μικρής Θωμαής. Θα ήθελα να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες των γονιών της Θωμαϊτσας για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης που δέχονται και αποτελούν το στήριγμά τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ευχαριστούν επίσης το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθώς και τον Διοικητή και Υποδιοικητή του Νοσοκομείου για την συμπαράσταση και τη συνεχή βοήθεια που τους παρέχουν. Ολοι, ενώνουμε τις προσευχές μας με τις προσπάθειες των γιατρών για τη Θωμαή μας.»

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here