Πήλιο για… Φίτζι – Όλες οι λεπτομέρειες για τη Χολιγουντιανή σειρά του BBC [βίντεο]

545

Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα γυρίσματα σειράς με θέμα αεροπορικό δυστύχημα που θα γυριστεί στο Πήλιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το TheNewspaper.gr, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάσημες παραλίες όπως η Φακίστρα, στη σειρά θα παρουσιάζεται πως είναι τα νησιά Φίτζι!

«Η περιοχή διαλέχτηκε γιατί έχει και το πράσινο, έχει και τη θάλασσα, έχει και τις ακτές που πράγματι μπορεί οι τεχνικοί να το μεταφράσουν σε Φίτζι», δήλωσε ο δήμαρχος Ζαγοράς.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουτσάφτη, η περιοχή αναμένει έσοδα αφού τα 150 μέλη της παραγωγής θα μείνουν στο Πήλιο για περίπου επτά εβδομάδες.

«Έχουν επιλέξει από την εταιρεία Paramount να γυριστεί μία σειρά οκτώ επεισοδίων του BBC. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν επτά εβδομάδες. Οι περιοχές που θα γίνουν είναι: Άγιος Ιωάννης, Πλάκα, Φακίστρα, Άγιοι Σαράντα, Παρίσαινα, Ανάληψη» είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Κουτσάφτης.

«Υπήρχαν και άλλες περιοχές οι οποίες διεκδικούσαν το γύρισμα και έπρεπε να το διαχειριστούν με κάποιο τρόπο», αποκάλυψε.

«Οι τεχνικοί είναι 150 άτομα, επτά εβδομάδες, το καλλιτεχνικό team είναι 10 πρωταγωνιστές, είναι οι κομπάρσοι σε όλα τα ξενοδοχεία. Έχουν ήδη οι παραγωγοί κλείσει δωμάτια, έχουν κλείσει ημέρες, έχουν κανονίσει τα πάντα. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μία μεγάλη και οικονομική ενίσχυση της περιοχής» σημείωσε.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ