Πήλιο: Την πλησίασε σκυμμένος και τη σημάδεψε στην πλάτη – Τι αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της τουρίστριας

850

Ο δολοφόνος της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στην Μηλίνα του Πηλίου, έδρασε αθόρυβα, περιγράφει ο ιατροδικαστής. Πλησίασε σκυμμένος τη γυναίκα και με το 22άρι πιστόλι τη σημάδεψε στην αριστερή πλευρά της πλάτης, κρατώντας το πιστόλι με φορά από κάτω προς τα πάνω.

Αυτό περιγράφεται στην έκθεση του ιατροδικαστή, που παρουσιάζει το newsit.gr, για τη δολοφονία της τουρίστριας στο Πήλιο και από την οποία προκύπτει ότι η βολίδα από το μικρό όπλο παρέμεινε στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Ο θάνατος προσδιορίζεται λίγες ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που τη βρήκε ο σύζυγός της πεσμένη στην αυλή του σπιτιού, ενώ οι καταθέσεις του ίδιου και τα στοιχεία από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου και στον δολοφόνο της.

Η ιατροδικαστική

Η ιατροδικαστής της Υπηρεσίας της Λάρισας κυρία Χρυσαυγή Κούση, στην αναφορά της στην Αστυνομία εξηγεί με λεπτομέρειες, τι ακριβώς διαπίστωσε κατά την εξέταση της Γερμανίδας. Ειδικότερα, όπως αναφέρει: «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή θέλει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία.

Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 – 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο  μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου.

Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή».

Η αναφορά

Σε ό,τι αφορά στο χρονικό του θρίλερ της Μηλίνας, η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής: «Στην από 24 Ιουλίου 2023 σημαντική αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας και από την 25 Ιουλίου 2023 πρωινή αναφορά συμβάντων της υπηρεσίας μας, αναφέρθηκε ο αιφνίδιος θάνατος της B.S  γεννηθείσας στις 13 Νοεμβρίου 1964 στο Zeibrucken Γερμανίας, προσωρινής κάτοικου Μηλίνας του Δήμου Πηλίου και συγκεκριμένα ότι αυτή ανευρέθη πεσμένη, χωρίς τις αισθήσεις της, εντός αύλειου χώρου της οικίας που κατοικούσε προσωρινά με τον σύζυγό της B.L  ο οποίος είναι γεννηθείς το 1961 στη Γερμανία με τον οποίο διέμενε στην Ελλάδα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με συνοδό γιατρό του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής όπου διαπίστωσε το θάνατο της ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, σήμερα 26 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 10:30, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου από την ιατροδικαστή κυρία Κούση Χρυσαυγή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας για την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης».

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ