Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανοίγει θύρες για τους μαθητές λυκείων και γυμνασίων

262

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days), ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του. Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών.
Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 26/02 έως την Παρασκευή 1/03/2024. Το ημερολόγιο πρόγραμμα (οι ημέρες υποδοχής) καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα (ώρες υποδοχής) διαμορφώνεται αποκλειστικά από το κάθε Ακαδημαϊκό Τμήμα. Την συνολική εποπτεία της διοργάνωσης έχει το Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών και Δημοσίων Σχέσεων. Τα ενδιαφερόμενα σχολεία παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους από την ημέρα ανάρτησης των αναλυτικών προγραμμάτων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στην ιστοσελίδα του Π.Θ, δηλαδή από τη Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.
Οι δηλώσεις θα αποστέλλονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] και στο θέμα του e-mail ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να γράφετε «Ανοιχτές Θύρες». Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421074100 κ. Αθανασιάδη Κοραλία και 2421074604 κ. Μπαρελιέρ Ζέτα.
Δείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναλυτικά τις ημέρες υποδοχής κάθε Τμήματος.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ