Βολιώτης κατηγορείται για παιδική πορνογραφία- «Έγινα ρεζίλι παντού, εγώ να δω πορνό μπήκα»

181

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας 45χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη και κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παιδική πορνογραφία, παραδέχτηκε ότι μπήκε σε ιστοσελίδες για να δει πορνό, αλλά δεν κατάλαβε ότι όσα έβλεπε ενσωματώθηκαν στην υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού των αρχείων που παρέχει γνωστή εταιρία διαδικτυακών υπηρεσιών.
Ο κατηγορούμενος τόνισε επίσης ότι η εταιρία διαδικτυακών υπηρεσιών τον κατήγγειλε στο missing children, το οποίο κάλεσε την Europol, που έδωσε σήμα στις ελληνικές αρχές για να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Ο 45χρονος φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι έγινε ρεζίλι παντού και το μόνο που έκανε ήταν να μπει και να δει πορνό ενηλίκων, εκφράζοντας άγνοια για την παιδική πορνογραφία, απλά στις σελίδες που έμπαινε είχε ενότητες με παιδική πορνογραφία, που ο ίδιος αρνήθηκε ότι είδε.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ