Βολιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής ζητά να… μην την ψηφίσουν – Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

146

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της υποψήφιας ευρωβουλευτή με το κόμμα “Δημοκράτες” του Ανδρέα Λοβέρδου, Μαρίας Μηλίνη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του BLUE SKY. Η Βολιώτισσα δημοσιογράφος απευθυνόμενη στους τηλεθεατές ζήτησε να μην ψηφίσουν την ίδια, αλλά τον πρόεδρο του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδο, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση!

«Δεν ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου. Ζητώ τον σταυρό στον Ανδρέα Λοβέρδο γιατί πιστεύω ότι η πατρίδα μας θα έχει πολύ μεγάλο κέρδος αν στις 9 Ιουνίου έχουμε στείλει αυτόν τον άνθρωπο με την καταγεγραμμένη πορεία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα στην Ευρωβουλή» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΗΛΙΝΗ
Η Μαρία Δ. Μηλίνη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1976, κατάγεται από τη Μακρινίτσα Πηλίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1998. Σπούδασε Φιλολογία με εξειδίκευση στη Νεοελληνική και Μεσαιωνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφία στη Σχολή του Ant1. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Είναι παντρεμένη από το 2004 με τον δικηγόρο Βόλου Κωστάκη Παπαδόπουλο και μητέρα της Πολυξένης-Ευδοκίας Παπαδοπούλου, φοιτήτριας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Υπήρξε ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα μαθητικά της χρόνια μέχρι το 2016 οπότε συνεργάστηκε με τον Α.Λοβέρδο και έκτοτε δηλώνει «λοβερδική». Αγαπά την πολιτική και στρατιωτική ιστορία, τον Ολυμπιακό και το σκυλάκι της τη Βικτώρια.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ