Βόλος: Αγνοείται ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της Νεάπολης που είναι υποψήφιο για το Δικαστικό Μέγαρο!

225

Είναι απίστευτο, είναι όμως Ελληνικό! Ο λόγος για την κωμικοτραγική εξέλιξη με την εύρεση οικοπέδου για να κατασκευαστεί το νέο δικαστικό μέγαρο του Βόλου.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αχιλλέα Μπέο την προηγούμενη Παρασκευή έπεσε στο τραπέζι, εκτός από το οικόπεδο στην οδό Παρασκευοπούλου (δίπλα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος) ένα άλλο οικόπεδο, που κρίθηκε πιο κατάλληλο, αφού έχει μεγαλύτερο συντελεστή δόμησης και χτίζει περισσότερα τετραγωνικά μέτρα!

Πρόκειται για το οικόπεδο στην οδό Ύδρας της Νεάπολης, πίσω από τον ΟΑΕΔ.

Όμως ποιος να περίμενε, οτι λίγες ημέρες μετά, κανείς δε θα ήξερε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου. Στην αρχή ειπώθηκε οτι ανήκει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όμως ο Κώστας Αγοραστός το διέψευσε. Στη συνέχεια ακούστηκε οτι ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όμως με δήλωσή του ο τέως γραμματέας Νίκος Ντίτορας το διέψευσε επίσης!

Ψάχνουν να βρούν τόσο στον Δήμο, όσο και οι βουλευτές σε ποιον ανήκει το εν λόγω οικόπεδο, όμως παραμένει ακόμα άγνωστο, αφού καμία υπηρεσία δεν το έχει δηλώσει στο Κτηματολόγιο!

Έτσι, το πιθανότερο είναι να χαθεί μία ευκαιρία, να δημιουργηθεί ένα πιο μεγάλο και άνετο δικαστικό μέγαρο!

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here