Βροχή οι καταγγελίες από Βολιώτισσες για τον Κάμελ: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων

94

Βροχή φτάνουν οι καταγγελίες για επιθέσεις του Κάμελ σε γυναίκες στον Βόλο ακόμη και σε βάθος χρόνου που ξεπερνά τα πέντε χρόνια. Δύο από τα θύματα επιθέσεων μίλησαν στο TheNewspaper.gr για την τραυματική τους εμπειρία από την επίθεση που δέχθηκαν από τον 38χρονο που κυκλοφορεί στον Βόλο μ’ ένα μπουκάλι βενζίνη.

Η Ε.Β. (τα στοιχεία της 46χρονης είναι στη διάθεση του TheNewspaper) ένιωσε τον τρόμο πριν από περίπου έξι χρόνια όταν με το αυτοκίνητό της κινούνταν επί της Ζάχου, στο ύψος του Τσαλαπάτα. Η κίνηση του Κάμελ να πεταχτεί μπροστά της με μία πέτρα στο χέρι, έτοιμος να την πετάξει στο παμπρίζ την παρέλυσε και η εικόνα του την κυνηγά ακόμη.

Η περιγραφή της 46χρονης συγκλονίζει:

«Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έξι χρόνια στην οδό Ζάχου στο ύψος του Τσαλαπάτα. Συγκεκριμένα, με το αυτοκίνητό μου, έχοντας και τα δύο παιδιά μου στο πίσω καθίσμα, δύο και έξι ετών, κινούμουν από τη Γρ. Λαμπράκη προς τη Λαρίσης. Στη διασταύρωση με την Αθηνών, έστριψα δεξιά στη Ζάχου. Λίγα μέτρα μετά ο δρόμος στενεύει και υποχρεωτικά κόβεις ταχύτητα. Τότε πετάχτηκε ο άνδρας αυτός που κυκλοφορεί μ’ ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και αφού έσκυψε και πήρε μία πέτρα από τον δρόμο έκανε κίνηση να μου την πετάξει στο παμπρίζ του αυτοκινήτου.

Κοκάλωσα! Τον κοίταξα στα μάτια με τρόμο, ικετεύοντάς τον, χωρίς φωνή, να μην την πετάξει. Μηηηηη! Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν ήθελα να τρομοκρατήσω τα παιδιά μου που κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. Σαν να κατάλαβε, με κοίταξε με το τρελό του βλέμμα κι έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα παγωμένος με σηκωμένο το χέρι. Στη συνέχεια την πέταξε κάτω κι έφυγε.

Για μέρες με «κυνηγούσε» η εικόνα του. Τρόμαξα πάρα πολύ.

Απορώ, γιατί δεν κάνουν κάτι. Τι θα γινόταν αν ήμουν με τα πόδια;»

Ακόμη πιο τρομακτική ήταν η εμπειρία της Γ.Μ., νοσηλεύτριας στο επάγγελμα, όταν εντελώς απρόσμενα δέχθηκε την επίθεση του Κάμελ με το μπουκάλι της βενζίνης που κρατούσε στα χέρια του. Το περιστατικό συνέβη πριν τρία χρόνια σε γνωστό καφέ επί της Λαρίσης, στο ύψος του πρώτου κυκλικού κόμβου.
Η 38χρονη γυναίκα ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και μαζί με τον σύζυγό της σταμάτησε για να πάρει έναν καφέ καθώς θα πήγαινε στη Λάρισα για γυναικολογικές εξετάσεις. Καθώς επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο δέχθηκε το δυνατό χτύπημα με το μπουκάλι της βενζίνης στο χέρι της.

Διαβάστε πως περιγράφει την εμπειρία της η 38χρονη νοσηλεύτρια:

«Πριν περίπου τρία χρόνια και καθώς πηγαίναμε στην Λάρισα στον γυναικολόγο μου, ήμουν έγκυος στον 8ο μήνα, σταματήσαμε να πάρουμε καφέ με τον άντρα μου από μαγαζί επί της Λαρίσης, εκεί που τώρα είναι ο κυκλικός κόμβος. Καθώς άνοιξα την πόρτα για να μπω στο αυτοκίνητο πέρασε δίπλα μου ο άνδρας αυτός που έχει το παρατσούκλι Κάμελ και πολύ δύναμη με χτύπησε στο χέρι με ένα μπουκάλι που ήταν γεμάτο με βενζίνη. Πόνεσα, τρομοκρατήθηκα, ούρλιαξα. Ευτυχώς το μπουκάλι δεν άνοιξε γιατί επειδή είμαι νοσηλεύτρια γνωρίζω τις επιπτώσεις από την επαφή με τέτοιου είδους καυστικά υγρά. Ο άντρας μου μέχρι να καταλάβει τι έγινε ο Κάμελ είχε εξαφανιστεί. Δεν το κατήγγειλα το γεγονός γιατί δυστυχώς ξέρω ότι τέτοια άτομα παρά την επικινδυνότητάς του με κάποιο τρόπο έχουν το ακαταλόγιστο. Κρίμα, σ’ ένα ελεύθερο κράτος να νιώθουμε φυλακισμένοι για τον κάθε ψυχοπαθή που κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους»

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here