Το στερνό αντίο στον Κωνσταντίνο Κουλουβάτο

361

Το στερνό αντίο στον Κωνσταντίνο Κουλουβάτο έδωσαν χθες στο πρώτο νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του.

Αποχαιρέτησαν πρόωρα – ήταν μόλις 62  χρονών- ένα αξιαγάπητο άνθρωπο, έναν ευπατρίδη τον ιδιοκτήτη και διευθυντη των ξενοδοχείων ΑΜΑΛΙΑ. Ο Κωνσταντίνος Kουλουβάτος ήταν συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης με ξενοδοχεία στο Σύνταγμα, τους Δελφούς ,στο Ναύπλιο, την Ολυμπία, στην Πρέβεζα και την Καλαμπάκα.  

Επιχειρηματιας συνετός, μετρημένος πολύ αγαπητος στον κλαδο του. Ανθρωπος ανοιχτόκαρδος και κοινωνικός. Πάντοτε στο επίκεντρο της παρέας, όπως είπε -αποχαιρετώντας τον- η βενιαμίν της οικογένειας η 19χρονη κόρη του Αλίκη, που θυμήθηκε ευτυχισμένες στιγμές απο κυριακάτικα γεύματα με φίλους στο μπαλκόνι του οικογενειακού εξοχικού στις Σπέτσες.            

Σε πρόσφατο άρθρο που ειχε γραψει στην «Κ», ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, για τις συνέπειες της πανδημίας, μιλούσε για αναπόφευκτη λαίλαπα στον τουρισμό και ζητούσε την αγαστή συνεργασία κυβερνησης και επιχειρηματιών για να ξεπεραστεί με υπευθυνότητα η κρίση.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα που έστειλε ο ΣΕΤΕ τονίζει ότι ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους.

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ