Μάθημα χορού και …ζωής από τον Λαρισαίο πρωταθλητή Ραφαήλ Πατρωνίδη – Το ζεϊμπέκικο για την αδερφή του… (ΒΙΝΤΕΟ)

4169
Ο Ραφαήλ Πατρωνίδης από τη Νίκαια Λάρισας που είναι από μωρό σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγω μιας μηνιγγομυελοκήλης στη σπονδυλική στήλη, έχει μάθει ο ίδιος αλλά διδάσκει και στους άλλους, ότι στη ζωή δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω! Πρωταθλητής στο τένις και με πολλές διακρίσεις από μικρή ηλικία, δεν θα μπορούσε να μην τα καταφέρει και στον καινούργιο στόχο του που ήταν να χορέψει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του.

Απευθύνθηκε λοιπόν στον έμπειρο δάσκαλο Χρήστο Κατούνα από την γνωστή σχολή χορού “Burn the Floor” και κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο την αδερφή του που ήταν ο στόχος του, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους στο γάμο…

Ο δάσκαλος χορού Χρήστος Κατούνας έγραψε στα σόσιαλ μίντια: “Αν για κάτι θα νιώθω περισσότερο περήφανος στην ζωή μου, θα είναι για αυτή την στιγμή !!! Ο Ραφαήλ Χρήστος Πετρονίδης κατάφερε να κάνει αξέχαστο τον γάμο της αδελφής του Κωνσταντίνας, με το ζεϊμπέκικο που της αφιέρωσε. Έρωτας αρχάγγελος…. ενα σημαδιακό τραγούδι που επέλεξε να χορέψει, μιας και εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας στο Τέννις, είναι και ένας αληθινός άγγελος, ένας μαχητής της ζωης, ένα υπέροχο παιδί που μπήκε πολύ βαθιά στην καρδιά μου. Η αγνότητα της ψυχής του και το πάθος του για ζωή πραγματικά σπανίζουν. Ήταν για μένα ένα σπουδαίο μάθημα ζωής …. O Ραφαήλ απέδειξε σε όλους μας πως δεν υπάρχει δεν μπορώ … αλλά δεν θέλω ..!!! Ο Ραφαήλ όχι μόνο μπόρεσε αλλά εκπλήρωσε και την υπόσχεση στον εαυτό του να χορέψει για 1η φορά, το καλύτερο ζεϊμπέκικο της ζωής του …. το καλύτερο δώρο για την πολυαγαπημένη του αδερφή και πραγματικά τα κατάφερε. Η μόνη του επιθυμία ήταν να του βάλω “σουζες” όπως χαρακτηριστικά μου ζήτησε στην πρώτη μας επαφή και εννοείται πως δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι. Ραφαήλ ήταν τιμή μου να με επιλέξεις για δάσκαλο σου, σε αυτή την τόσο σημαντική οικογένειακη σου στιγμή”.

Φ.Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ