Λάκης Λαζόπουλος: Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί, αλλιώς;

684

Με αρκετά μεγάλη ανυπομονησία περίμενα χθες, να δω την πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στην νέα του τηλεοπτική στέγη. Όχι τόσο για την σχολιαστική του δεινότητα, αυτή είναι αυταπόδεικτη έτσι κ αλλιώς, αλλά κυρίως για τον τρόπο που θα σχολιάσει το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για το πως θα κινηθεί σχολιαστικά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λάκης, έφυγε από την τηλεόραση, με την ρετσινιά του λαοπλάνου φιλο-Συριζαίου παρουσιαστή, ο οποίος βοήθησε με τα σχόλια του, την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα. Από τότε, πολύ μελάνι χύθηκε για το πόσο προπαγανδιστής είναι και πόσο επωφελήθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησαν 4 χρόνια διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, η εξαφάνιση του Λάκη από την τηλεόραση και ένας καυγάς υπό τους ήχους του Ρέμου. Χθες λοιπόν, ανέβηκε στην σκηνή του Τσαντιριού του, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ή τουλάχιστον αυτό είδα εγώ. Κράτησε ίσες-ή σχεδόν ίσες- αποστάσεις από τον Σύριζα και μίλησε ανοιχτά για τον καυγά με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια.

Σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ την επικαιρότητα και έκανε αναφορές στην Λάρισα και στην καταγωγή του, κάτι που έτσι κ αλλιώς είναι σύνηθες όπλο του. Τα νούμερα βέβαια, δεν τον αντάμειψαν. Οι τηλεοπτικοί μάγειρες, εδραιωμένοι πια στο τηλεοπτικό υποσυνείδητο, συνέχισαν  να είναι πρώτοι, με τον Λάκη να κερδίζει μόλις το 17% της πίτας της τηλεθέασης. Βέβαια, για το Ανοιχτό κανάλι, παραμένει μια ακόμη επιτυχία η επιλογή Λαζόπουλου, μιας και το πρόγραμμα του δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, αν εξαιρέσει κανείς την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το ερώτημα παραμένει όμως… Τελικά ο Λάκης ήρθε για να κάνει αυτό που ξέρει ή για να κλείσει  ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και να αποτελέσει γραφείο τύπου του Σύριζα; Ο καιρός θα δείξει…όπως δείχνει πάντα , άλλωστε!

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here