ΑΕΛ: Ανανεώνουν τρεις

382

Σε συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με την ΑΕΛ θα βρεθούν τρεις ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» τις επόμενες ημέρες.

Ο Μίλος Ντέλετιτς, ο Νίκος Γκόλιας και ο Άντονι Φατιόν που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα διαπραγματευτούν ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ τις επόμενες ημέρες όπου θα τους ζητηθεί αύξηση του χρόνου παραμονής στην ομάδα.

Παράλληλα, ένας αστερίσκος μπαίνει στην περίπτωση του Γιάννη Μασούρα που εφόσον δεν πουληθεί το τρέχον καλοκαίρι, τότε είναι πιθανό να συζητήσει ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα προκειμένου να παραμείνει ένα μεγαλύτερη διάστημα στην ΑΕΛ με αυξημένες αποδοχές.

Επίσης, στην ΑΕΛ επιστρέφουν οι δανεικοί Δημήτρης Καπός, Γκέρτι Χοτζάλι και Δημήτρης Γροντής οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Football League φέτος και θα αξιολογηθούν από τον Αντωνίου εάν χωρούν στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Είναι πολύ πιθανό ο Γροντής πάντως να δοθεί εκ νέου δανεικός, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με την περίπτωση του Τάσου Κρητικού που δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό ωστόσο το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Τέλος, όλα δείχνουν πως η προετοιμασία της ΑΕΛ θα λάβει χώρα για μία ακόμη χρονιά στο Καρπενήσι με την πρώτη συνάντηση του νέου ρόστερ να έχει προγραμματιστεί στις 4 Ιουλίου 2018.

Πηγή: sportlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here