Αλ. Κούγιας: Η ΑΕΛ θα παίζει πάντα στο AEL FC ARENA

341

Η ΑΕΛ θα παίζει πάντα στο AEL FC ARENA. Αυτό τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Κούγιας ο οποίος  κατέθεσε πρόταση για όλες τις χρήσεις του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έχουν ως εξής: «Όσο εγώ θα είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα παίζει πάντα στο AEL FC ARENA είναι η δέσμευση μου. Είπα ότι θα παίζουμε Σούπερ Λίγκα και παίζαμε. Είπα ότι σε πέντε χρόνια θα κοιτάμε Ευρώπη. Είπα ότι επί της εποχής μου θα έχει αδειοδότηση δεν θα πτωχεύσει. Και δεν θα αποτελέσει εξάρτημα κανενός μεγάλου.

Να είστε βέβαιοι ότι θα ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στον τελικό Σε μεγάλα παιχνίδια τους κοιτάμε στα μάτια σαν να είμαστε ισάξιοι. Εδώ και λίγες μέρες κοινοποιήθηκε ένα έγγραφο με το οποίο κατά την άποψη Πηλαδάκη αυτό που ισχύει και μας δίνει το δικαίωμα να παίζουμε στο γήπεδο δεν είναι συμβόλαιο αλλά είναι παραχώρηση. Μάλιστα 13/7 τελειώνει αυτή και η ΑΕΛ πρέπει να φύγει.

Μας ζητά 330 χιλιάδες ευρώ συν ΦΠΑ για το ασφαλιστήριο είτε εμείς, παίζουμε είτε όχι, θα πρέπει να πληρώνουμε συν 56 χιλιάδες ευρώ. Οτιδήποτε συμβεί γιατί η αξία είναι 22 εκατομμύρια ευρώ. Για 40 ώρες τη βδομάδα πρέπει να πληρώσουμε όλη την ασφάλεια. Αυτό είναι υποχρέωση του Πηλαδάκη όμως. Εμείς λέμε θα τα βρούμε και φέρνουμε ως μέτρο σύγκρισης την ΑΕΚ που πληρώνει 280 χιλιάδες ευρώ.

Εμείς δίνουμε για όλες τις χρήσεις 250 χιλιάδες ευρώ. Και σε περίπτωση μόνο χρησιμοποίησης του γηπέδου 150 χιλιάδες ευρώ και για οποιοδήποτε έσοδο να μοιραζόμαστε 70% εμείς και 30% αυτός .

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την μέση που έκανε ο Πηλαδάκης. Όταν ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας τις… μέρες που έγινε το εξώδικο πουλήσαμε τρία εισιτήρια από τα 80 που δίναμε ημερησίως. Την ΑΕΛ την στήριξαν τα χαμηλά στρώματα. Τα 50άρια των πετάλων είναι 2 χιλιάδες παιδιά .

Θα πληρώσω αυτά που ζητά ο Πηλαδάκης και θα συμφωνήσουμε στο ποσό. Αλλά αν θέλουν να παίξουμε και τα επόμενα χρόνια στην Λάρισα, που οφείλουμε να το κάνουμε, πρέπει να έχουμε γήπεδο στη Λάρισα. Ούτε στη Λαμία. Ούτε στην Κατερίνη. Ούτε στον Άρη. Ούτε στην Βέροια. Κάτι πρέπει να γίνει.

Δεν μπορεί να γίνει αν η κοινωνία της Λάρισας δεν διαπιστώσει το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Να παίζει η ΑΕΛ στη Λάρισα. Να έχει ένα γήπεδο αντάξιο της δυναμικής της».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here