Χιμένεθ: Όταν με καλεί η ΑΕΚ δεν μπορώ να κάνω ότι δεν ακούω

23

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναλαμβάνει για τέταρτη φορά τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ισπανός προπονητής προσγειώθηκε στην Αθήνα την Κυριακή, υπέγραψε το συμβόλαιό του ως το 2022, ανακοινώθηκε επισήμως, πήγε στα Σπάτα για την προπόνηση και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος τεχνικός της Ένωσης.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την οικογένειά μου. Φέτος δεν ήθελα να δουλέψω γιατί είχα μείνει πολύ καιρό εκτός Ισπανίας. Αλλά πάντα το έλεγα ότι αν δυο ομάδες πολύ ξεχωριστές για εμένα με καλέσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι δεν ακούω. Η μία από αυτές είναι η ΑΕΚ. Έγινε λοιπόν η κλήση από την ΑΕΚ και η επιστροφή μου ήταν σίγουρη», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε.

«Για εμένα είναι τιμή να είμαι ένας άνθρωπος της ιστορίας της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ συναίσθημα και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θα μπορούσα να είμαι σε άλλες χώρες, σε άλλα μέρη, σε άλλα πρωταθλήματα. Απλά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, η Αθήνα και η ΑΕΚ και αποφάσισα να είμαι εδώ».

Οσο για τη φετινή σεζόν και το πώς μπορεί να εξελιχθεί για την Ένωση, ο Ισπανός είπε πως «όταν ένας προπονητής έρχεται στα μισά της περιόδου υπάρχει κάποιος λόγος για αλλαγές. Όλοι ξέρουμε ότι συνήθως αυτό το πληρώνει ο προπονητής. Εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει φιλοδοξίες. Είναι μια ομάδα με απαιτήσεις. Σέβομαι τη δουλειά του Καρέρα. Θα προσπαθήσω να κρατήσω τα καλά και να διορθώσω τα υπόλοιπα. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Στα μισά της περιόδου δεν είναι το πρότζεκτ του νέου προπονητή οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Και μια ομάδα όπως η ΑΕΚ απαιτεί να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουμε θυσίες».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here