ΕΠΟ: Στις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές -Υποψήφιος πρόεδρος ο Ψαρόπουλος

74

Την απόφαση να μετατεθούν οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ για τις 19 Φεβρουαρίου έλαβε στη σημερινή συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Αρχικά, η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό αναβλήθηκε για τις 19 Ιανουαρίου.

Μετά την αναβολή της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής την περασμένη Παρασκευή (15/1) λόγω τεχνικού προβλήματος, στη σημερινή συνεδρίασή της με θέμα τη διενέργεια των αρχαιρεσιών αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα παράταση, καθώς βρίσκονται σε ισχύ τα υγειονομικά μέτρα για τη μη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η απόφαση που ελήφθη για την ημερομηνία των εκλογών στην ΕΠΟ δεν ήταν η μόνη είδηση που βγήκε από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο επί 32 έτη πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ομοσπονδίας, κάνοντας πράξη την πρόθεση που είχε εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο κ. Ψαρόπουλος, 69 ετών σήμερα, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Στην Εκτελεστική Επιτροπή μετρά τρεις θητείες: το 1997 επί διοίκησης Αλημίση, το 2014 με τον Γκιρτζίκη και το 2017, επί ημερών Γραμμένου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here