Μήνυμα Μαρινάκη: Το κύπελλο για τον κόσμο μας

7

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε ο αγιασμός του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο να δίνει το σύνθημα για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Μαρινάκης ήταν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τον καθιερωμένο αγιασμό πριν την έναρξη της σεζόν και έστειλε το μήνυμα του στην ομάδα με όσα είπε στην ομιλία του.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό κυπέλλου το Σάββατο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε.

«Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορονοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here