ΠΑΕ ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια σε όλους»

361

Στο άκουσμα της είδησης για την πρωτοβουλία του συλλόγου Βετεράνων της ΑΕΛ με σκοπό να τιμηθεί η προσπάθεια της μοναδικής επαρχιακής ομάδας που κατέκτησε πρωτάθλημα Ελλάδας το 1987-88, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια τόσο στον σύλλογο των βετεράνων ποδοσφαιριστών μας, όσο και στον Δήμο Λαρισαίων για την καταπληκτική πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν μία ανοικτή εκδήλωση για να τιμήσουν τους πρωταγωνιστές της πρωτοφανούς σε παγκόσμιο επίπεδο ιστορικής στιγμής της κατακτήσεως του πρωταθλήματος Ελλάδος από μία περιφερειακή ποδοσφαιρική δύναμη όπως η ΑΕΛ μας.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, συγχαρητήρια στον πρόεδρο βετεράνων κ.Τάκη Παραφέστα και το συμβούλιο του, συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αλλά και συγχαρητήρια στο λιοντάρι εκείνης της ομάδος τον Γιάννη Αλεξούλη ο οποίος επιτελεί με την απόλυτη έννοια του όρου τον σύμβουλο του Δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διοργανώσει και αυτή μία ανοικτή εκδήλωση στις αρχές της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν συνδυάζοντας την εκδήλωση πιθανότατα με ένα φιλικό παιχνίδι με ποδοσφαιρική ομάδα που θα σηματοδοτήσει γεγονότα που έχουν σχέση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος 1987-88.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μία ποδοσφαιρική ομάδα βήμα-βήμα αντάξια αυτής που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο το 1988 και το 1985 αλλά και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι η ΑΕΛ μας δεν είναι μόνο μία ποδοσφαιρική αλλά και μία κοινωνική δύναμη.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους».

Πηγή: sportlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here