Τα καλύτερα της εβδομάδας!

5334

Καλημέρα στην παρέα 😎

Μπορεί να είναι meme 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ NA ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ..."

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "Πρωκτικά τεστ για τον κορωνοϊό, γιατί όσα ξέρει o κώλος, δεν τα ξέρει o κόσμος ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ mantoles όλος @mina8745"

 

Εκεί που η μαγεία της δίκης συναντά την ψυχολογία του δημοσίου!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "i NEWSIDE.GR 63χρονος πήγε στο δικαστήριο να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός και έχασε τη δίκη NewSide.gr"

 

Αξέχαστες στιγμές αγνής Πασοκίλας!

 

Μενδώνη: «Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης με τα κόλπα του»

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

Το βιβλίο service του διατίθεται και σε εορτολόγιον του 2021 και δώρο φυλαχτό του Αγίου Χριστοφόρου

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Αρχική >> Honda Accord θείας πήγαινε μόνο εκκλησία CD"

 

Φαντάσου να της άρεσαν

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Ποιος ζει στην θαλασσα σε ανανά Ωωω μη τσο τακης! Κίτρινος είναι και είναι μπελάς! Ωωωωω μη τσο Τάκης!"

 

Εις το επανιδείν ♥

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "i MAMA365.GR Δοκιμασμένα κόλπα για να κόψετε εύκολα την πιπίλα 149 202 σχόλια 55 κοινοποιήσεις Μου αρέσει! Σχολιάστε Κοινοποίηση o δικός μου στην πρώτη καραντίνα την έκοψε αφου άκουγε κάθε απόγευμα μαζί μας Τσιοδρα -Χαρδαλια και μου ρωτάει τι λένε ;του λέω ότι λένε για πιπιλες που έχουν κορωνοιο και από τότε δν το ζήτησε και κάπως έτσι το κόψαμε μετά από πολλες άλλες δοκιμές. Τι χρωστάω στον Τσιοδρα Μου αρέσει! Απάντηση 229"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ