Ο Mr «LNG στον Παγασητικό» ίδρυσε κόμμα και θέλει να μπει στην Ευρωβουλή

Ο επιχειρηματίας που θέλει να φέρει το LNG στον Παγασητικό κόλπο, κατασκευάζοντας τον πρώτο τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην περιοχή πίσω από τον Σωρό, ίδρυσε πολιτικό κόμμα και φιλοδοξεί, πριν κάνει πράξη τα σχέδιά του στη Μαγνησία, να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο!

Το κόμμα λέγεται “Μετά” και έχει έδρα το Αίγιο! Ιδρυτής του είναι ο Δρ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος.

«Ένας Αιγιώτης γέννημα θρέμμα, ένας άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Αιγιάλειας και που ακόμα και σήμερα δεν έχει εγκαταλείψει αφού παραμένει τακτικός επισκέπτης διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς με συμπολίτες. Μάλιστα οι επισκέψεις του, αυτές τις μέρες είναι ακόμα πιο συχνές εν όψει της επίσημης παρουσίασης του κόμματός του, που ο ίδιος επέλεξε να την κάνει από την γενέτειρά του, από το Αίγιο» αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.

Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του κόμματός του παρουσιάζεται ως Οραματιστής, δυναμικός, δημιουργικός, Στρατηγικός, ρεαλιστής και οργανωτικός, ενώ συστήνεται ως Επιχειρηματίας, στέλεχος και συγγραφέας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

«Ελλάδα και Ευρώπη χρειάζονται μία καθαρή και δυναμική φωνή, που θα μεταμορφώσει και θα μετασχηματίσει την κοινωνία. Το ‘’ΜΕΤΑ’’ είναι μία μαζική κινητοποίηση που δεν έχει προηγούμενο! Μία άλλη Διάσταση της Πολιτικής!

Το ‘’ΜΕΤΑ’’ θα εξελιχθεί πανελλαδικά με στόχο τον μετασχηματισμό και την υλοποίηση ενός καινοτόμου πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος.

Μεταμορφώνουμε την Ελλάδα σε χώρα υψηλού κύρους, δημιουργούμε επενδύσεις & επίπεδα μισθών που εξασφαλίζουν ποιοτική ζωή υψηλών προδιαγραφών για όλους τους Έλληνες. Κάνουμε τους νέους να οραματίζονται και να  δημιουργούν, τους γονείς να νιώθουν ασφαλείς για τα παιδιά τους, και τους μεγαλύτερους να ζουν με αξιοπρέπεια και ικανοποίηση γι’ αυτά που έχουν προσφέρει στη ζωή τους!» αναφέρει.

Δείτε το site του κόμματος: https://meta2024.gr/

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ