Αίας Μανθόπουλος: Συγκλονίζει η Λαρισαία Στέλλα Τσάτσιου – Έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους με τη δωρεά των οργάνων του (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θα ήθελα να δω αυτόν που πήρε τα μάτια του” λέει η Λαρισαία Στέλλα Τσάτσιου

Η εν διαστάσει σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε για τον ηθοποιό που πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως η δωρεά έσωσε πέντε ζωές. Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου, τον Οκτώβριο του 2023.

«Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι πιστεύω ότι ο μπαμπάς του θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.

Για το πώς το διαχειρίστηκαν τα παιδιά τους είπε: «Η κόρη μου πήρε πρώτη την απόφαση, να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ