Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Στέφανος Ξύδας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Προφήτη Ηλία στην Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Βασιλική Παπαχατζή-Μαχαιρά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στη Γαλήνη.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Άννα Χατζηκαμαγιάννη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 9.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Σταύρος Ηλιάδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στις Νέες Καρυές.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Νικόλαος Γκρέτσης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Νικόλαος Ζάρρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10 π.μ. στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στην Ελάτεια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Ελένη Τζιούφα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Βασίλειος Καλτσογιάννης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Αρμένιο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών η Αλεξάνδρα Πλησιώτη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στη Ροδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ