Συνεχίζονται σε διάφορα σημεία του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου οι αποκαταστάσεις υποδομών με την Δημοτική Αρχή να πιέζει τους υπόλοιπους φορείς – κυρίως την κεντρική Διοίκηση – για επίσπευση των δικών τους παρεμβάσεων στην περιοχή.
Στο ρέμα του Αη – Γιάννη, τοποθετήθηκε σήμερα η νέα πεζογέφυρα, την κατασκευή της οποίας κάλυψε η ΧΑΝΘ προκειμένου να εξυπηρετούνται κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι κατασκηνωτές της.
Ο Δήμος συνέβαλε με την κατασκευή των βάθρων και τη διευθέτηση του χώρου ώστε η νέα γέφυρα να είναι προσβάσιμη και λειτουργική.
«Χτίζουμε συνεργασίες, ξαναχτίζουμε τις ζωές μας, τον τόπο μας, μετά τις πρωτοφανείς καταστροφές σε όλο τον Δήμο», επισήμανε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου ο οποίος με τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου κ. Νικ. Καμπούρη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Τζωρτζίνα Χριστοδούλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Νικ. Κουρκούβελο, συναντήθηκαν με κλιμάκιο της ΧΑΝΘ με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Γιάννη Σωσσίδη.
«Ένα χρόνο μετά τις απίστευτες καταστροφές, ανεβαίνουμε μαζί, χέρι – χέρι με τη ΧΑΝΘ, ένα ακόμη σκαλί για την επιστροφή στην κανονικότητα με νέες υποδομές και πιο ανθεκτικές εγκαταστάσεις.
Στέλνουμε παράλληλα σήμερα ένα ισχυρό μήνυμα πως απέναντι σε όποια καταστροφή, οι δυνάμεις της δημιουργίας δεν το βάζουν κάτω. Σφίγγουμε τα δόντια, ξεπερνάμε όρια και δυνατότητες, στήνουμε γέφυρες ανάμεσα στην αγάπη και την ανάγκη. Και τα καταφέρνουμε», κατέληξε ο κ. Κων. Καραγεωργίου.

































