Πλακιάς για Τέμπη: «Θα περιμένω όσο χρειαστεί αρκεί να πληρώσει και ο τελευταίος υπεύθυνος»

Στον απόηχο της ποινικής δίωξης σε στέλεχος της διεύθυνσης του υπουργείου Μεταφορών για το δυστύχημα στα Τέμπη, ο Νίκος Πλακιάς δηλώνει ότι «Δεν μπορώ παρά να δηλώσω ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και ότι πλέον βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Σε αυτόν της αλήθειας και της τιμωρίας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας όπως και σε όλους τους αδικοχαμένους του τρένου.»

Σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, ο χαροκαμένος πατέρας που στο τραγικό δυστύχημα έχασε τις 20χρονες δίδυμες κόρες του και την 19χρονη ανιψιά του, δηλώνει ικανοποιημένος για την πορεία των διώξεων τονίζοντας ότι «Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα αλλά έχω υπομονή και κουράγιο για όσο χρειαστεί αρκεί να πληρώσει και ο τελευταίος υπεύθυνος .Από τους πιο χαμηλά μέχρι και τους πιο υψηλά ιστάμενους.»

Η ανάρτηση Νίκου Πλακιά

Η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας κάλεσε τον Τερεζάκη να δώσει εξηγήσεις για το λανθασμένο video που έδωσε στον Εφέτη Ανακριτή τις προηγούμενες εβδομάδες. Επίσης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Μεταφορών ενώ αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και σε άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου οι οποίοι ήταν στην θέση τους και κατά την περίοδο που ήταν Υπουργός ο Σπιρτζής όπως και κατά την περίοδο που ήταν υπουργός ο Καραμανλής . Δεν μπορώ παρά να δηλώσω ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και ότι πλέον βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Σε αυτόν της αλήθειας και της τιμωρίας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας όπως και σε όλους τους αδικοχαμένους του τρένου . Περιμένοντας και την επομένη εβδομάδα που θα έχουμε τα αποτελέσματα του Μετσοβίου θα είμαι σε θέση να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για όλα .

Επιτέλους δεν έχουμε να ασχολούμαστε με τα ψεύτικα νούμερα για νεκρούς τα ψεύτικα χαμένα βαγόνια τους δεκάδες τόνους παράνομου φορτίου και επικεντρωνόμαστε στους πραγματικούς υπεύθυνους για το έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ . Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα αλλά έχω υπομονή και κουράγιο για όσο χρειαστεί αρκεί να πληρώσει και ο τελευταίος υπεύθυνος . Από τους πιο χαμηλά μέχρι και τους πιο υψηλά ιστάμενους.

Πηγή: dnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ