Ο Λάκης Λαζόπουλος με το δικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ σε νέο επεισόδιο την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Mega. Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον πρόλογό του και φυσικά σκόρπισε γέλιο στο κοινό του Διογένη.
«Ποιος να υπάρχει άλλος. Εσύ τους κρατάς όλους με καλώδιο τηλεφώνου. 11 υπουργούς που έβαλες στην ανασχηματισμένη κυβέρνηση, έτσι θα τη λέμε αυτή την κυβέρνηση, τους παρακολουθούσες. Δεν το λες και δημοκρατία αυτό. Νέα Δημοκρατία το λες… Είναι νέα δεν τα έχουμε δει αυτά. Είναι πρωτόγνωρα, άλλαξες τρία υπουργεία. Σιγά, πήραμε τα τρία μας, αυτό. Ό,τι έπρεπε να αλλάξεις δεν το άλλαξες. Ό,τι σου ζητούσε ο λαός, τον έγραψες. Έπρεπε να αλλάξεις τα φώτα κι άλλαξες τα βάζα…», είπε αρχικά.
Πάντως από τα βέλη Λαζόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Λιάγκας για όσα λέει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Έχει ξεκινήσει η αποδόμηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια βέβαια και των αριστερών κομμάτων, που συνεργάζονται υπόγεια με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και με τη βοήθεια των δημοσιογράφων», είπε. Για να συμπληρώσει παρακάτω: «Αυτός είναι σε όλα, παντού. Να μην παίρνουμε το 100, να παίρνουμε εκείνον».






















