Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έφτιαξε στην Μύκονο – Η χλιδή του ξεπερνάει και 5στερα!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες με πολλέςν επιτυχίες στο ενεργητικό του, ωστόσο σκέφτηκε και επιχειρηματικά και αποφάσισε να επενδύσει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο.

Ο τραγουδιστής αγόρασε το συγκρότημα πολυτελών βιλών, στις οποίες κι έκανε ολική ανακαίνιση και πλέον ξεχωρίζουν για τις ανέσεις τους και τη χλιδή. Το εν λόγω συγκρότημα έχει ανοίξει και πλέον περιμένει τους επισκέπτες του. Η κάθε σουίτα ενοικιάζεται αυτή την περίοδο περίπου 500 ευρώ τη βραδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony avenger ⚡️Photographe immobilier (@tony_avenger_immobilier)

Το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες όπου η καθεμία από αυτές έχει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ