Πλακιάς για πόρισμα Τεμπών: «Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και οι συνωμοσίες»

Στο πολυσέλιδο πόρισμα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που αναφέρεται στη φωτιά μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη αναθέρθηκε μέσω αναρτήσεών του στα σόσιαλ μίντια, ο Νίκος Πλακιάς.

Ο κ. Πλακιάς σε ανάρτησή του έγραψε πως “Όσο πάει και γίνεται χειρότερο. Κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα και οι συνωμοσίες. Τώρα πρέπει να πιάσει δουλειά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να καλέσει όλους όσους αναφέρει στην κατάθεση του ο Παπαδημητρίου και να τελειώνουμε με όλα αυτά”.

Σε άλλη ανάρτησή του αμέσως μετά γράφει: “Βρε, τι γίνεται σήμερα, θα πάθουν πολλοί εγκεφαλικά. Ο καημένος ο διευθυντής από το Documento θα χρειαστεί διακομιδή και ο άλλος ο ψέκας από τη Θεσσαλονίκη θα περιμένει στον διάδρομο για επαναφορά. Άσε κάτι πραγματογνώμονες από τα Jumbo”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ