Προθεσμία έως τις 9 Σεπτεμβρίου προκειμένου να καταθέσουν ιατρικές γνωματεύσεις έλαβαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 53 ετών, που συνεπλάκησαν με 34χρονο πατέρα σε παραλία του Νοτίου Πηλίου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο πατέρας ενοχλήθηκε επειδή οι δύο άνδρες έκαναν γυμνοί μπάνιο μπροστά στο παιδί του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το παιδί τού μετέφερε πως είδε το ζευγάρι να προχωρά σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στη θάλασσα.
Λίγο αργότερα, το παιδί ανέφερε στον πατέρα του ότι είδε τους δύο άνδρες «να κάνουν κάτι με τα χέρια τους» μέσα στο νερό. Ο 34χρονος τούς φώναξε να βγουν από τη θάλασσα και τότε ξέσπασε καβγάς, που κατέληξε σε χειροδικία.
Στο δικαστήριο, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι δεν τους χτύπησε, παρά μόνο τους έσπρωξε, ενώ ο ίδιος δέχθηκε χτυπήματα στα πλευρά και στο κεφάλι. Αντίθετα, οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι δέχθηκαν κλωτσιές και γροθιές.
Ο 34χρονος παρουσίασε ιατρική γνωμάτευση από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου μετέβη αμέσως μετά το περιστατικό, και επιπλέον επισκέφθηκε την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία του ζήτησε να προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες θα κατατεθούν στη δίκη.
Πηγή: newsbomb.gr


























