Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας 50χρονος έπνιξε με σακούλα την 59χρονη αδελφή του.
Όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου, Παύλος Καρκάλης, «πρόκειται για μία σύγχρονη ελληνική τραγωδία. Ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος και συντετριμμένος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του θύματος τον έκανε να θολώσει και να χάσει τον αυτοέλεγχο».
Πατέρας αδελφοκτόνου: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, ο γιος μου δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα»
Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας των δύο αδελφών δηλώνει συγκλονισμένος για το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως ανέφερε χαρκτηριστικά, ο 59χρονος δράστης ήταν το «καλύτερο παιδί», δεν άντιμετώπισε ποτέ ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε ποτέ καμία διένεξη με την αδερφή του για να οδηγηθούν σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
«Δεν είχε προβλήματα ο γιος μου, δεν ξέρω τώρα τι έγινε. Χθες εδώ ήταν ο γιος μου στο σπίτι, εδώ σε εμένα. Δεν είπε τίποτα κακό για την αδελφή του.», πρόσθεσε ο πατέρας των δύο αδελφών.




























