“Έφυγαν” από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Γεώργιος Αντωνίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών η Ανθή Ακριβούλη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στη Χάλκη.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Γεώργιος Δράμης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1 μ.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Γεώργιος Ηρακλέους. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Βάια Μπαρά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Ευάγγελος Μπασαγιάννης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Φαρσάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ