«Λουκέτο» στα καταστήματα MERE – Έκλεισε και το κατάστημα της Λάρισας

Αναστολή λειτουργίας σε όλα τα καταστήματά της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων MERE, εξέλιξη που επηρεάζει και το κατάστημα της Λάρισας, το οποίο σταμάτησε τη λειτουργία του.

Η απόφαση συνδέεται με τις κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στον ιδιοκτήτη του ομίλου, με αποτέλεσμα η ελληνική εταιρεία Torg Hellas να προχωρήσει στην προσωρινή διακοπή της εμπορικής της δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώθηκαν οι συνεργάτες της για την ακύρωση εκκρεμών παραγγελιών και τη διακοπή των παραδόσεων έως ότου υπάρξουν νεότερες εξελίξεις, ενώ παράλληλα εξετάζονται οι διαθέσιμες νομικές ενέργειες με στόχο την επανεκκίνηση του δικτύου.

Η αναστολή αφορά συνολικά 11 καταστήματα σε όλη τη χώρα και δημιουργεί έντονη ανησυχία για περίπου 170 εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αβέβαιο εργασιακό μέλλον. Το Εργατικό Κέντρο Πέλλας ζήτησε την παρέμβαση της Πολιτείας, επισημαίνοντας ότι η εξέλιξη αυτή δεν σχετίζεται με τη λειτουργία της εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά αποτελεί συνέπεια των ευρωπαϊκών κυρώσεων.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους για τις εξελίξεις και το επαγγελματικό τους μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ