Χαμένοι στην μετάφραση οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης

663

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που εκτυλίσσεται εδώ και λίγες μέρες στην συνοικία της Νέας Σμύρνης, φέρνει καθημερινά τα αρμόδια όργανα απέναντι σε νέες προκλήσεις. Όσο η κατάσταση με τον οικισμό των Ρομά φαίνεται να ομαλοποιείται, νέα προβλήματα δημιουργούνται στους υπόλοιπους κατοίκους της αποκλεισμένης περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν κατοικούν στον οικισμό των Ρομά, δεν μπορούν να μετακινηθούν προς και από τις εργασίες τους, με τους εργοδότες τους να τους ζητούν ειδικές βεβαιώσεις ότι όντως οι κατοικίες τους βρίσκονται στο τμήμα της συνοικίας που βρίσκεται σε καραντίνα. Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, πρόβλεψη ούτε από την πλευρά του Δήμου αλλά ούτε και της Αστυνομίας και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Η απάντηση του Δήμου

Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο του Δημάρχου Λαρισαίων, ενημερωθήκαμε ότι λόγω της δύσκολης κατάστασης δεν υπάρχει πρόβλεψη για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Ζήτησε επίσης λίγη υπομονή από τους κατοίκους καθώς ο Δήμος ήδη εξετάζει πιθανές λύσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το συντομότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ