Για πολλοστή φορά θα δει την Παρασκευή ο Γιάννης Βαρουφάκης την ταινία του

444

Δεν ξέρουμε πόσες φορές έχει δει ο γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης την ελληνογαλλική ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του και περιγράφει τη διαπραγμάτευση για το χρέος που πραγματοποιήθηκε το 2015, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα την ξαναδεί μια ακόμη φορά την Παρασκευή το βράδυ στην Άμφισσα.

Η προβολή θα γίνει στην κινηματογραφική λέσχη της περιοχής και όπως αναφέρουν και οι σχετικές αφίσες που έχουν βγει, ο κ. Βαρουφάκης θα είναι επίσημος καλεσμένος.

Από αύριο και μέχρι την Κυριακή ο πολιτικός αρχηγός θα περιοδεύσει σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Οι επισκέψεις ανά την Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο των προσυνεδριακών περιοδειών όπου και θα έχει συναντήσεις με φορείς και θα μιλήσει σε ανοιχτές εκδηλώσεις στους πολίτες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και κυρίως για τα «κόκκινα δάνεια» που το ΜέΡΑ25 με την πρόταση του ξανανοίγει το θέμα «επειδή αυτό απαιτεί η κοινωνία» όπως επισημαίνει.

Στη θεματολογία των ομιλιών του θα περιλαμβάνεται επίσης ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να έχουμε πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη, το θέμα της Λάρκο κ.ά.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ