Γίνετε τώρα συνδρομητής στην Καθημερινή και αποκτήστε εντελώς δωρεάν το ePaper

640

Η «Καθημερινή», με αφορμή τη ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση «Ευρωζώνη: Αναζητώντας “εμβόλιο” για τον κορωνοϊό», προσφέρει μια προνομιακή συνδρομή σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αυτή περιλαμβάνει για ολόκληρη τη διάρκειά της την έντυπη έκδοση του καθημερινού φύλλου (Τρίτη έως Σάββατο), την πλήρη κυριακάτικη έκδοση με όλα τα ένθετα περιοδικά, καθώς και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην έντυπη  «Καθημερινή» (ePaper).

Επιπλέον, μέσω του ePaper αποκτάτε δυνατότητα πρόσβασης και στις προηγούμενες (από τον Νοέμβριο του 2018) ηλεκτρονικές εκδόσεις της εφημερίδας και των ένθετων περιοδικών της (Γαστρονόμος, Γλυκές Αλχημείες, Οινοχόος, Mancode, Hours κ.ά.).

Ενεργοποιώντας την προνομιακή συνδρομή θα λαμβάνετε κάθε πρωί στο σπίτι ή στο γραφείο σας την εφημερίδα, ενώ θα έχετε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της έντυπης «Καθημερινής» στην οθόνη σας, ώστε να μπορείτε να τη διαβάζετε όπου και αν βρίσκεστε.  

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά:

  1. Επιλέξτε τη διάρκεια της συνδρομής που επιθυμείτε.
  2. Κάντε κλικ στο αντίστοιχο «κουτί».
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την αγορά.
  4. Η συνδρομή σας θα ενεργοποιηθεί εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Στο διάστημα αυτό θα σας καλέσει εκπρόσωπος από το τμήμα συνδρομών της εφημερίδας για την ενεργοποίηση της δωρεάν πρόσβασης στο ePaper.

Η προσφορά ισχύει από 1/6/2020 έως 9/6/2020 για τις εξυπηρετούμενες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 48 08 222.
 

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ