Εκλογές: Υποψήφιος ξανά ο άνθρωπος που έχει ηττηθεί σε 238 αναμετρήσεις

186

Ο Κ. Παντμαρατζάν, ένας 65χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος επισκευής ελαστικών από το Σάλεμ του Ταμίλ Ναντού, γνωστός ως «Βασιλιάς των Εκλογών», εισέρχεται και πάλι στην πολιτική σκηνή της Ινδίας, αυτή τη φορά ως υποψήφιος από την εκλογική περιφέρεια του Νταρμαπούρι.

Ο Παντμαρατζάν έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό συμμετοχής σε εκλογές, έχοντας συμμετάσχει σε εκπληκτικές 238 εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης των χωριών στην αγροτική Ινδία και ακόμη και των προεδρικών εκλογών της χώρας, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Ο Ινδός που ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές για 239η φορά έχοντας χάσει όλες τις προηγούμενες

Παρά τις πολυάριθμες ήττες του, ο Παντμαρατζάν παραμένει απτόητος, πιστεύοντας ότι σε μια δημοκρατία, όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκλογές. Η επιμονή του του έχει κερδίσει την αναγνώριση στο Βιβλίο των Ρεκόρ της Λίμκα, στο Βιβλίο των Ρεκόρ της Ασίας και στο Βιβλίο των Ρεκόρ του Δελχί ως ο πιο αποτυχημένος υποψήφιος στην εκλογική ιστορία.

Δεν πτοείται

Χωρίς να πτοείται από τις προηγούμενες ήττες, ετοιμάζεται και πάλι να συμμετάσχει στις επερχόμενες γενικές εκλογές που θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες και θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου.

Η Ινδία θα επιλέξει τον νέο της πρωθυπουργό και όλες οι έρευνες δείχνουν μια αναμενόμενη νίκη του Ναρέντρα Μόντι για τρίτη φορά.

«Το πραγματικό θάρρος είναι να συμμετέχεις»

Η υποψηφιότητα του για μια βουλευτική έδρα στο νότιο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού τον φέρνει στα πρωτοσέλιδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν γεύτηκε ποτέ τη νίκη, είναι μια τοπική διασημότητα γνωστή για το πυκνό μουστάκι του. Λέει ότι το πραγματικό θάρρος είναι να συμμετέχεις.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ