Κρήτη: Ο έρωτας «σπάει» τα σύνορα – Ο γάμος με Τουρκάλα, η βάφτιση και το μωράκι

614

Η Γκαζμέ βαφτίστηκε Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους.

Ο έρωτας και  η πραγματική αγάπη δεν μπορούν να χωριστούν από σύνορα και σίγουρα δεν γνωρίζουν από χρώματα, θρησκεία, φυλή ή εθνικότητα. Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία αγάπης του Γιώργου και της Γκαζμέ που ενώθηκαν το Σάββατο με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη.

Εκείνος είναι Κρητικός και εκείνη κουρδικής καταγωγής Τουρκάλα. Μάλιστα το ακόμα ωραιότερο στην τρυφερή ιστορία αγάπης τους είναι ότι κανείς συγγενείς τους δεν προέβαλε την παραμικρή αντίδραση.

Εκείνη είναι 28 ετών και ο σύζυγος της, Γιώργος, είναι 31 με καταγωγή από τον Σκινιά της Βιάννου. Γνωρίστηκαν στην καφετέρια που εκείνη δούλευε, στο κέντρο του Ηρακλείου, και είναι μαζί έξι χρόνια! Μάλιστα η αγάπη τους επισφραγίστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, μία κορούλα μόλις 1,5 ετών!

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν εδώ, στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

Η Γξαζμέ βαφτίστηκε Ορθόδοξη

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στην Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!», ανέφερε με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.

Ο γάμος έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη, στις 17/6/2023, με κουμπάρα την Ελένη και νονό του μωρού (σύντεκνο, όπως λέμε και στην Κρήτη) τον Ανδρέα.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ