«Προσπάθησαν να την τραβήξουν αλλά το ΙΧ είχε ήδη πάρει φωτιά» – Συγκλονιστική μαρτυρία για την 38χρονη στην Κατερίνη

5777

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη από τον τραγικό θάνατο της 38χρονης μητέρας τριών παιδιών

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά» συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στην Κατερίνη, όπου η 38χρονη Βέρα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς κόπηκε με αυτόν τον τρόπο το νήμα της ζωής της 38χρονης.

Ήταν 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη στην Κατερίνη. Κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα. Όμως, όπως αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο MEGA, δεν πρόλαβαν…

«Έτρεξαν να τη βγάλουν αλλά δεν πρόλαβαν»

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις φτάνουν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη σβήσει, ωστόσο μέσα σε αυτό αντικρύζουν τη γυναίκα απανθρακωμένη.

«Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

«Είμαστε συντετριμμένοι» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης.

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη.  Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», λέει ο πατέρας της 38χρονης.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ