Κικίλιας: «Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών»

327

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επανήλθε σήμερα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίφων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών».

Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός παραθέτει και βίντεο από την ομιλία του στη βουλή χθες σχετικά με αυτό το θέμα:

«Θέλω να παρακαλέσω, να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να μην αφήσουμε ισχνές μειοψηφίες να προωθούν fake news», είπε ο κ. Κικίλιας σχολιάζοντας αναρτήσεις για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων. «Κλείσαμε λέει την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων που είναι το μόνο Covid νοσοκομείο για παιδιά στη νότια Ελλάδα. Θέλατε να αφήσουμε ξεκρέμαστη όλη η νότια Ελλάδα ενώ πάνε όλα δωρεάν στο Ωνάσειο και χειρουργούνται, αν χρειάζεται. Και ανασφάλιστα και ασφαλισμένα. Έχει μεριμνήσει το υπουργείο Υγείας. Η κοινωνία θεωρεί ότι η υγεία είναι προνομιακό πεδίο επιτυχίας για την κυβέρνηση αλλά και ένωσης και αλληλεγγύης και στήριξης για όλους τους Έλληνες και όλα τα κόμματα», είπε ο υπουργός και χαρακτήρισε ανέντιμο αυτό που κυκλοφόρησε μέσα στη νύχτα γιατί έχει να κάνει με μικρά παιδιά.

«Ας κάνουμε μια προσπάθεια να κρατήσουμε απομονωμένους αυτούς τους λίγους, που δεν δέχονται ότι για πρώτη φορά τα κόμματα σύσσωμα αναγνώρισαν την αξία της ανθρώπινης ζωής και τη στήριξαν με όλες τις δυνάμεις. Είναι έτοιμος πρώτος να αναγνωρίσω την καλή διάθεση των συναδέλφων. Αναρωτιέμαι όμως αν κάποιοι λίγοι σήμερα αυτά τα ξεχνούν», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ