Κωστής Χατζηδάκης: Θα υπάρχει συνεχώς ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και καύσιμα

475

«Θα υπάρχει συνεχώς και αδιαλείπτως ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και καύσιμα» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον Ant1.

«Εμείς δεν μπορούμε να κλείσουμε. Οι υπάλληλοι των εταιρειών θα δουλεύουν και με μία αυτοθυσία» τόνισε ξακαθαρίζοντας ότι λαμβάνονται και όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε «θετική είδηση μέσα στην καταιγίδα» το ότι η ελληνική κυβέρνηση απαλλάχθηκε από τη μεταμνημονιακή δέσμευση για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ  το 2020 ενώ, χωρίς διακρίσεις και ότι εξασφάλισε όπως και οι υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης πλήρη δημοσιονομική ευελιξία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας πρωτίστως στην υγεία των πολιτών και στην οικονομία, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

«Ελπίζω να το αντιμετωπίσουν θετικά οι αγορές και να υπάρχει ανάσα στις επιχειρήσεις» είπε στη συνέχεια.

Ο υπουργός Ενέργειας είπε για την την επιδημία του κορονοϊού ότι είναι μία καταστροφή που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία και «δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει αυτή η κρίση».

«Το μεγαλύτερο βάρος είναι η αντιμετώπιση της κρίσης για να φύγει από πάνω μας το νέφος του τρόμου και την αμφιβολίας από πάνω για την οικονομία αλλά και για την ψυχολογία μας» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ