Ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Τυρνάβου

437

Στις 27-2-2020 και απογευματινή ώρα εξεδόθη η ΚΥΑ για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με την ανωτέρω αναφερόμενη ΚΥΑ,οι Υπουργοί Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, έναντι του κορωνοιού ματαιώνουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα λόγω άμεσου κινδύνου Δημόσιας Υγείας.
Ο Δήμος Τυρνάβου αποφάσισε να συμμορφωθεί με την συγκεκριμένη ΚΥΑ για προληπτικούς λόγους έναντι του συγκεκριμένου ιού. Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας κάλεσε στο Δημαρχείο τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και τους εξήγησε ενδελεχώς τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Τυρνάβου ματαιώνει όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Το οικονομικό πλήγμα τόσο για τον Δήμο όσο και για τους επαγγελματίες της περιοχής μας είναι τεράστιο. Όμως αυτό που προέχει για την Δημοτική Αρχή είναι η υγεία τόσο των συνδημοτών μας όσο και των χιλιάδων επισκεπτών. Μπροστά σε έναν τέτοιο κίνδυνο η απόφαση που λάβαμε για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον δήμο μας όσο δύσκολη και επίπονη και αν είναι, αποτελεί μονόδρομο.
Τέλος, αποφασίστηκε, μετά το πέρας των κρίσιμων πρώτων ημερών, σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου να σχεδιάσουμε τις επικείμενες κινήσεις και δράσεις μας προς την κεντρική εξουσία ώστε να αντιμετωπίσουμε δραστικά και αποτελεσματικάτο οικονομικό πλήγμα που υπέστησαν οι επαγγελματίες του Δήμου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ