Απίστευτος Λαρισαίος! Παγίδεψε διαρρήκτες στο ασανσέρ. «Δε φοβήθηκα»

931

Πιο έξυπνος από τους διαρρήκτες αποδείχθηκε ένας ένοικος πολυκατοικίας, καθώς τους κράτησε εγκλωβισμένους σε ανελκυστήρα για αρκετή ώρα, μέχρι να φτάσει η Αστυνομία

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου σε διαμέρισμα στη συνοικία των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων Λάρισας.

Ο ένοικος διαμερίσματος, που και προ ημερών είχε παρατηρήσει «κίνηση» αγνώστων στην πολυκατοικία, άκουσε θορύβους στον 6ο όροφο λίγο μετά τις 03.00 προχθές τα ξημερώματα και έτσι εκτίμησε ότι πρόκειται για διαρρήκτες που κατεβαίνουν χρησιμοποιώντας τον ανελκυστήρα, καθώς γνώριζε ότι οι ένοικοι του 6ου ορόφου απουσιάζουν από το σπίτι τους.

Έτσι, κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και έκλεισε την παροχή ρεύματος στον ανελκυστήρα, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτόν.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέβηκε στον 2ο όροφο όπου άκουσε τους  εγκλωβισμένους στον ανελκυστήρα να συνομιλούν, ενώ την ίδια ώρα αντιλήφθηκε να ανοίγει ξανά η είσοδος της πολυκατοικίας,  με την Αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για άλλους δύο συνεργούς των συλληφθέντων, οι οποίοι και αναζητούνται.

Ενόσω οι τρεις δράστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα, ο ένοικος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να τους συλλαμβάνουν.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας μίλησε στο LIVE NEWS.

«Περίπου 03.15 το βράδυ, είχα επιστρέψει από έξοδο και καθόμουν στο σπίτι. Άκουσα έναν θόρυβο μέσα στην απόλυτη ησυχία και κατάλαβα ότι μπήκαν κλέφτες στην πολυκατοικία. Αυτοί, μόλις μπήκανε, κλείσανε τα φώτα για να είναι σκοτεινά και ανέβηκαν στον 6ο. Εγώ βγήκα από το σπίτι και για δυόμισι ώρες παρακολουθούσα τις κινήσεις τους. Δε φοβήθηκα, είχα υπομονή και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να δράσω. Έκανα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε στη θέση μου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ