Μπαράζ διαρρήξεων στη Λάρισα- Δείτε video από την κλοπή αυτοκινήτου στη Φαρσάλων

604

Απανωτά κρούσματα διαρρήξεων, παρατηρούνται το τελευταίο 24ωρο στη Λάρισα, ιδιαίτερα σε κλειστά καταστήματα. Λόγω κορονοϊού, στη Σωκράτους, αλλά και σε άλλες συνοικίες της πόλης, οι ιδιοκτήτες μετρούν ζημιές, αφού οι θρασύτατοι διαρρήκτες, σπάνε τζαμαρίες, για να εισέλθουν ανενόχλητοι στα καταστήματα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, ότι αφενός μεν λόγω της γενικής απαγόρευσης, η κυκλοφορία τις μεταμεσονύχτιες ώρες, είναι ανύπαρκτη και αφετερου ότι λόγω της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη, αλλά και της απαγόρευσης της εξόδου ενόψει Πάσχα, οι ατυνομικές δυναμεις, είναι απασχολημένες στην περιφρούρηση της καραντίνας και στους ελέγχους στα διόδια.

Ενδεικτικά να αναφερομε ότι χθες μετά τα μεσάνυχτα έβαλαν φωτιά σε παλέτες στην αυλή επιχείρησης που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Λάρισας- Τυρνάβου, για αντιπερισπασμό και μπήκαν ανενόχλητοι, από την πίσω πόρτα στο λογιστήριο , αλλά δν βρήκαν χρήματα για να κέψουν. Οι κλοπές έχουν να κανουν και με ποδήλατα και ΙΧ.

Εντωμεταξύ στη Φαρσάλων το Σάββατο το βράδυ, άγνωστοι έκλεψαν ΙΧ αυτοκίνητο smart 600άρι, αλλά η κλοπή έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος.

Μπαράζ διαρρήξεων καταστημάτων και ΙΧ στη Λάρισα, τα τελευταία 24ωρα...

Το αυτοκίνητο που εκλάπη στη Φαρσάλων

 Δείτε από κάμερε ασφαλεία τη στιγμή που κλέβουν το αυτοκίνητο:

Πηγή: thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ