Χαρδαλιάς από τη Λάρισα: Μείνετε σπίτια σας – Καλογιάννης: Κλείνουν οι λαϊκές

566

Στην Λάρισα μετέβησαν σήμερα με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς λόγω της κρισιμότητα της καστάστασης.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, συμμετείχαν σε σύσκεψη στην περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την αποτροπή της μετάδοσης του ιού σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ενώ εξερχόμενος από την σύσκεψη τόνισε την αναγκαιότητα να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης ανακοίνωσε πως κλείνουν όλες οι Λαϊκές Αγορές στη Λάρισα αλλά και σε όλη την Θεσσαλία, μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο καθώς σύμφωνα με το ΑΠΕ ο 32χρονος είχε επαφές στη δομή και αν χρειαστεί θα επιστρατευθεί ξενοδοχείο για τους μολυσμένους σε περίπτωση που δεν χωρέσουν στην “Αρωγή”.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ