Δήμος Τεμπών: Επιθυμία μας η ανάπτυξη της ποδηλασίας

228

Τα 50 Xρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας 1973- 2023, στα πλαίσια του 1st Larissa Cycling Forum με θέμα: “Ποδηλατώντας με το βλέμμα στο μέλλον!”
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 1 έως και 3 Ιουνίου 2023 παράλληλα με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, προσδιορίζοντας το μέλλον του ποδηλάτου και θέτοντας τα θεμέλια για μια πιο ποδηλατικά βιώσιμη Ελληνική πραγματικότητα.
Το Σάββατο 3 Ιουνίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, τελευταία.ημέρα των εργασίων του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων που έχουν διαπρέψει και έχουν προσφέρει στην διατήρηση του αθλήματος σε υψηλά επίπεδα. Παρών, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι Δημάρχοι Λαρισαίων και Τεμπών, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητικοί παράγοντες της Ε.Ο.Π. και φορέων.
Την ιδιαίτερη τιμητική πρόσκληση έλαβε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος βράβευσε τον κ. Γιάννη Κοπανάκη, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προερχόμενος από τον ιστορικό ποδηλατικό σύλλογο “Τάλω Χανίων”.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:
“Ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόσκληση να παρευρεθώ σε ένα τόσο σημαντικό Ποδηλατικό Συνέδριο που διοργανώνεται στη Λάρισα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας δείχνει εμπράκτως την επιθυμία της να διοργανώνονται ποδηλατικοί Αγώνες στο Δήμο Τεμπών και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την επιλογή τους. Ειδικότερα, ευχαριστώ θερμά το μέλος του Δ.Σ. της Ε,Ο,Π. κ. Σάββα Τσοπούρογλου και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας, τα οποία αναγνωρίζουν τις ομορφιές του Δήμου Τεμπών αλλά και τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση αγώνων ποδηλασίας. Ως δημοτική Αρχή είμαστε πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας με όσα μέσα διαθέτουμε. Διακαής επιθυμία μας είναι η ανάπτυξη της ποδηλασίας στο Δήμο μας, με σκοπό να προσελκύσουμε ξένους αθλητές – ποδηλάτες, αλλά και να ενισχύσουμε περισσότερο το αθλητικό πνεύμα στους δημότες μας, τους οποίους προτρέπουμε να χρησιμοποιούν μέσα φιλικά προς το περιβάλλον, όπως το ποδήλατο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ