Έκτακτα μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών λόγω του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο δήμος Φαρσάλων

360

Δεδομένης της κρίσιμης συγκυρίας, ο δήμος Φαρσάλων προχωρά σε δέσμη μέτρων στο πλαίσιο των ενεργειών προστασίας για τον κορωνοϊό, μετά από ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα την Πέμπτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία του δημάρχου κ. Μάκη Εσκίογλου, των αντιδημάρχων και των διευθυντικών στελεχών των υπηρεσιών του δήμου.
Στο πλαίσιο των γενικών κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας, ο δήμος προτρέπει τους πολίτες να ΜΗΝ επισκέπτονται τις υπηρεσίες του δήμου εάν δε συνίσταται έκτακτη ανάγκη. Για το λόγο αυτό οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου στον αριθμό 2491350100το οποίο θα λειτουργεί σε όλες τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, για την εξυπηρέτησή τους σε ότι αφορά το σύνολο των δομών του δήμου Φαρσάλων.
Τονίζεται πως όλα τα προαναφερθέντα μέτρα λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, χωρίς όμως να διακοπεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Φαρσάλων.Δεν χρειάζεται πανικός. Είναι απαραίτητο την ώρα τούτη, να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ